Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Bland de 50 idrottare som fick Riksidrottsförbundets och Svenska Spels Elitidrottsstipendium fanns fem aktiva från Dala Sports Academy Elits verksamhet. Stort grattis alla fem till framgångar och till Elitidrottsstipendiet.
 
Mitt namn är Adib Azrafshan och är 24 år gammal. Jag kommer att arbeta som marknadskommunikatör och med idrottspolitiskt arbete. Jag är stolt, glad och förväntansfull över att få börja arbeta på RF-SISU i Dalarna.
 
Vi informerar om de bidrag och stöd som finns att söka för paraföreningarna i länet. Det handlar om allt från aktivitetsstöd, verksamhetsstöd, anläggningsstöd samt stöd till utveckling och utbildning.
 
Hjärt- och lungräddning och introduktion av hjärtstartare enligt riktlinjer från HLR-rådet 2016.
 
Många barn och ungdomar mår dåligt och har höga prestationskrav både i skolan och inom idrotten. Lena berättar om sina erfarenheter av att vara identifierad med sin prestation och resan till att hitta sig själv.
 
Mikael är utbildad inom idrottspsykologi och idrottspedagogik på universitetsnivå och har under många år utbildat i mental träning för idrottsföreningar, företag, skolungdomar och olika organisationer.
 
En fördjupande tränarutbildning för dig som varit tränare ett tag oavsett idrott och målgrupp.
 
Att övervinna motgångar och nyttja medgångar är något som landslagssimmaren Ida Marko-Varga lever efter.
 
Denna utbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framförallt inspirera dig till ett spännande uppdrag.
 
En föreläsning som ger grundläggande tips på förberedelse, genomförande och efterarbete av årsmötet. Föreläsningen ger också pedagogiska tips kring digitalt årsmöte.
 
Hur kan ni som föräldrar stödja era barn att bli vinnare i livet genom idrott? Idrott kan vara en fantastisk upplevelse men ibland uppstår utmaningar som kan vara svåra att hantera, både för barn och föräldrar.
 
24 september anordnas Idrottens Dag på 35 skolor i Dalarna, ett EU-projekt som skapar rörelseglädje för barn och unga runt om i Europa.
 
Vad ska man äta för att må så bra som möjligt och kunna prestera på topp? Vad är egentligen bra mat?
 
Utbildningen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline rörande medlemshantering och avgifter.
 
Här har stora artister uppträtt genom åren. Någon gång på 1990-talet avtog danserna. Nu är det annan verksamhet som tagit plats i denna allaktivitetshall. Föreningen förvaltar och utvecklar allaktivitetshallen och övriga arenor.
 
12

Medlemssidorna... 

Som medlem i Falu Sport- & PSK har du möjlighet att se betydligt mer innehåll på hemsidan än vad som visas offentligt. För att få tillträde till dessa sidor behöver du registrera din e-postadress i föreningens medlemsregister. En kort film om hur du loggar in hittar du här! 

Mejla webmaster på webmaster@falusport.se om du vill få tillgång till medlemssidorna.

Tävlingskalendrar:

Dalakretsens tävlingsprogram

Pistolskytteförbundets tävlingskalender

Skyttesportförbundets tävlingskalender

Postadress:
Falu Sport- & PSK
Box 1097
79110 Falun

Besöksadress:
Box 1097
79110 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: falusport@falusport....

Se all info

SISU Idrottssutbildarna

grasroten_190x150