Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Många skolor vill ha besök av idrottsföreningar. Det är ett bra sätt att rekrytera nya medlemmar, och låta barnen få prova på er idrott. Boka in fredag 30 september!
 
På denna digitala föreläsning går vi igenom valberedningens uppdrag och vad som kan tänkas styra och påverka uppdraget. Dessutom beskrivs arbetsgången för en valberedning under ett år - vad behöver göras och när?
 
Ta del av en digital föreläsning där vi informerar om hur du rapporterar LOK-stöd i IdrottOnline. Vi fokuserar på aktivitetsmodulen, lägger in aktiviteter i kalendern och närvaroregistrerar dessa.
 
Mitt namn är Philip Munter Ribeiro, jag är det senaste tillskottet hos RF-SISU Dalarna och Rörelsesatsning i skolan. Jag är en väldigt idrottsintresserad person som gillar all idrott, speciellt fotboll och bandy.
 
Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.
 
Vi fokuserar på vilket ansvar du som invald i styrelsen har under ditt uppdrag gentemot föreningen. Vilka skyldigheter och rättigheter som ingår i uppdraget samt vikten av att löpande följa upp föreningens verksamhet.
 
RF-SISU Dalarna har möjlighet att bevilja ett projektstöd till idrottsföreningar som vill utveckla eller starta upp verksamhet för målgruppen 65 år och äldre. Genom satsningen Idrott 65+ vill vi skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
 
En ledarutbildning för dig som leder, ska börja leda eller helt enkelt är nyfiken och intresserad av att veta mer om att leda seniorer (65+) i fysisk aktivitet och träning.
 
Det går fortfarande bra att redovisa utbildningsverksamhet. Ni föreningar och förbund som avslutat er utbildningsverksamhet (lärgrupper, föreläsningar, kurser, processarbete och kulturarrangemang) passa på att redovisa innan semester och ledighet.
 
I veckan var distriktsidrottschef Peter Berglund med på en idrottsfrukosten i Mora, temat för idrottsfrukosten var - Vad vill de politiska partierna med idrottsrörelsen i Mora kommun?
 
Utbildningen är en introduktion-, information- och inspirationsutbildning om verktygen i IdrottOnline Administration. Du får kännedom om de grundläggande funktionerna i systemet.
 

Sommaridrottsskola 2022

(2022-05-26 09:49)
Ska din idrottsförening genomföra sommaridrottsskola? Ta kontakt med din idrottskonsulent och diskutera vad ni önskar komplettera idrottsskolan med.
 
RF-SISU Dalarna bjuder tillsammans med Borlänge Kommun in samtliga idrottsföreningar i kommunen till en träff där vi går igenom aktuell information samt samtalar kring ämnet trygg barn- och ungdomsidrott.
 

Ledig tjänst på DSA Elit

(2022-05-20 07:51)
Vi söker dig som kan utveckla svensk elitskidåkning till nästa nivå - vi erbjuder dig en unik möjlighet.
 
Det finns möjlighet att söka Projektstöd barn- och ungdomsidrott, medlen ska användas till särskilda insatser som ger långsiktig utveckling av barn- och ungdomsverksamheten i föreningarna.
 
12

Medlemssidorna... 

Som medlem i Falu Sport- & PSK har du möjlighet att se betydligt mer innehåll på hemsidan än vad som visas offentligt. För att få tillträde till dessa sidor behöver du registrera din e-postadress i föreningens medlemsregister. En kort film om hur du loggar in hittar du här! 

Mejla webmaster på webmaster@falusport.se om du vill få tillgång till medlemssidorna.

Tävlingskalendrar:

Dalakretsens tävlingsprogram

Pistolskytteförbundets tävlingskalender

Skyttesportförbundets tävlingskalender

Postadress:
Falu Sport- & PSK
Box 1097
79110 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: falusport@falusport....

Se all info

SISU Idrottssutbildarna

grasroten_190x150