Hoppa till sidans innehåll

Om klubben


Falu Sport och Pistolskytteklubb är en förening med ca. 100 medlemmar (2019). Föreningen är ansluten till Svenska Pistolskytteförbundet, Svenska Skyttesport-förbundet och Svenska Handikappidrottsförbundet. Föreningen bedriver sin verksamhet på sina skjutbanor vid Sanders hemman (25 och 50 meter).

Utbildning av nya skyttar som tidigare skett vintertid i skjuthallen på Lugnet har legat nere en tid pga. Lugnets stängning av nämnda skjuthall. Förhoppningsvis kommer vi att komma igång med en ny utbildningsform vår vår och sommartid.

Föreningen har ett flertal duktiga skyttar inom såväl det nationella skyttet som inom sportskyttet.

Skytte är en idrott som kan bedrivas av alla oavsett kön, ålder eller eventuellt handikapp. (Det är antagligen därför som skytte är en av världens största idrotter!)Du bestämmer själv på vilken nivå du vill utöva skyttet; klubbnivå, distrikt/krets, svensk elit eller internationell nivå.

Uppdaterad: 11 JUN 2016 22:31

Medlemssidorna... 

Som medlem i Falu Sport- & PSK har du möjlighet att se betydligt mer innehåll på hemsidan än vad som visas offentligt. För att få tillträde till dessa sidor behöver du registrera din e-postadress i föreningens medlemsregister. En kort film om hur du loggar in hittar du här! 

Mejla webmaster på This is a mailto link om du vill få tillgång till medlemssidorna.

Tävlingskalendrar:

Dalakretsens tävlingsprogram

Pistolskytteförbundets tävlingskalender

Skyttesportförbundets tävlingskalender

Postadress:
Falu Sport- & PSK
Box 1097
79110 Falun

Besöksadress:
Box 1097
79110 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: falusport@falusport....

Se all info

SISU Idrottssutbildarna

grasroten_190x150