Hoppa till sidans innehåll

Tävlingslicens (f.d. aktivitetskort)


Vad är tävlingslicens?

Tävlingslicensen är en obligatorisk individuell avgift för skyttar från och med det år man fyller 15 år och som deltar i tävling inom Svenska Skyttesportförbundet, där två eller flera föreningar deltar. Undantagna är Svenska Dagbladets riksskyttetävling, Värmlandsserien kpist, Skyttiadens föreningsomgång samt rekryteringstävlingen Sverigeduvan.

 

Vad kostar tävlingslicensen?

Tävlingslicensen ingår i medlemsavgiften och föreningen löser din licens i samband med att du har fullbetalt medlemsavgiften. För dig som vill garantera att du har en giltig licens hela året så är det viktigt att du har slutbetalt medlemsavgiften innan november månads utgång. Föreningen betalar in för tävlingslicensen tre gånger per år: i början på december, mitten av januari samt i april. Har du inte löst medlemsavgift innan något av dessa datum blir du utan licens fram till nästa datum.

Uppdaterad: 11 JUN 2016 22:40 Skribent: Mats Dahlstedt

Medlemssidorna... 

Som medlem i Falu Sport- & PSK har du möjlighet att se betydligt mer innehåll på hemsidan än vad som visas offentligt. För att få tillträde till dessa sidor behöver du registrera din e-postadress i föreningens medlemsregister. En kort film om hur du loggar in hittar du här! 

Mejla webmaster på This is a mailto link om du vill få tillgång till medlemssidorna.

Tävlingskalendrar:

Dalakretsens tävlingsprogram

Pistolskytteförbundets tävlingskalender

Skyttesportförbundets tävlingskalender

Postadress:
Falu Sport- & PSK
Box 1097
79110 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: falusport@falusport....

Se all info

SISU Idrottssutbildarna

grasroten_190x150